Patkánytámadás

Patkánytámadás

Bejegyzés megosztása

Időszerű ismét a patkányirtás téma, mert a melegebb idő miatt korábban előjöttek és elszaporodtak a patkányok.

Ennek a bejegyzésnek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a patkányok jelenléte az otthonunkban és akörül milyen veszélyeket tartogat.

Korábbi bejegyzéseinkben részleteztük a preventív jellegű megoldásokat, a veszélyeket, bemutattuk a patkány fajták jellemzőit, hogy mik a lényeges különbségek a világszerte két legelterjedtebb patkányfajta között.

Azonban, a korábban általánosságban említett rágcsálók jelenlétével kapcsolatos veszélyeket most meg is mutatjuk. Megkerestük, hogy az interneten milyen patkánytámadásokat írtak le, vagy rögzítettek, rekonstruáltak videófelvételen.

Akkor most következzenek a patkánytámadások - patkányszaporulatot bemutató - képanyagok:

A BBC 02:47 perces videója::

 Ahol kifejlett macskárka támad egy patkány (Rats attacking cats), a fertőzés lehetséges forrását, majd bemutatja a toxoplazmózis folyamatát.

National Geographic 01:51 perces videója

National Geographic  – (How Two Rats Become 15,000 in a YEAR)

A They will Kill You 11:36 perces videója (When Rodents Attack).

Rágcsáló támadások videója. Hatásvadász a narrátor stílusa, de a tartalom jó.

Ezek pedig az online patkány támadás cikkek

Folytathatnám a felsorolást, mert tele van a net rágcsálók által okozott károkozással, de véleményem szerint ennyi információ bőven elég volt ahhoz, hogy bebizonyítsuk, hogy ezek ellen a kártevők ellen védekeznünk kell!

Hívjon, ha elege lett a patkányok ellen folytatott küzdelemből!

Miért minket válasszon?

  • A patkányirtás területén óriási tapasztalatokat gyűjtöttünk, így minden patkányirtási munkánkra 1 hónap garanciát vállalunk.
  • Professzionális, nagy hatóanyagú irtószereket használunk, amihez csak a szakemberek férhetnek hozzá.
  • A patkányirtás a legnagyobb biztonsággal történik, erős, kulccsal zárható dobozokban helyezzük ki a patkányirtószert, amely biztosan nem szóródik ki.

Feliratkozom a hírlevélre!

További információt szeretnék a kártevőirtásról kapni!

Ezek is érdekelhetik Önt!

Egércsapda
Blog

Egérirtási tévhitek

Az egérirtási tévhitek gyakran akadályozzák meg a hatékony megoldásokat és stratégiákat, amikor e kis rágcsálókkal kell megküzdenünk. Hajlamosak vagyunk elfogadni az internetről és a szomszédoktól

hangyák a lakásban
Blog

Hangyák a lakásban télen

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért jelenthetnek problémát a hangyák a lakásban télen, és mit tehetünk ellenük. Sokan úgy gondolják, hogy az apró rovarok, mint

Rovarirtás – az ártalmak – megelőzési lehetőségei

Zárjuk le a behatolási kapukat!

A műszaki hiányosságok helyrehozatala csatornák ráccsal történő zárása csatornatörések kijavítása betört pinceablakok javítása és rácsozása ajtók alsó részének bádoglemezes borítása a fellelhető lyukakat üvegcserepes, habarcsos betömése

Kezeljük tudatosan a hulladékot!

Ne tápláljuk őket! A hulladékot, egyéb ételmaradékot, házi -komunális szemetet gyűjtsük és tároljuk lezárható hézagmentes szemétgyűjtő tartályokban, konténerekben. Fontos a a hulladékok folyamatos elszállítása, a tisztaság biztosítása

Szüntessük meg a búvóhelyeiket!

Szüntessük meg a fészkelő és búvóhelyeiket! Az ingatlan környezetét tegyük rendbe! A fészkelésre alkalmas törmelék, téglarakás, építőanyag, széna vagy szalma kazlak szállításaát meg kell oldanunk! a fellelhető lyukakat üvegcserepes, habarcsos betömése egér esetén a fészkelő helyek zavarása, bolygatása

Használjunk csapdákat és irtószereket!

Használjunk csapdákat, riasztószereket, esteleg mérgezett csalétket, kérjük ebben is szakértők tanácsát! A csapdák, mérgezett csalétkek az egerek és nem helyben szaporodó, tehát bevándorolt, behurcolt patkányok esetében a bejutó példányok megtelepedése előtti elfogására, elpusztítására alkalmas.

Guti Tamás

Kártevőszakértő

Miért írunk cikket a rovar és a rágcsálóvilágról és azok irtásáról?

"Szeretnénk, ha az emberek jobban megismernék a rovarvilágot, mert ha ismerik azok élettani sajátosságait, akkor a védekezési szempontok is egyértelműbbek lesznek (itt leginkább a megelőzésre gondolok)."

Kártevőirtás Budapest

Budapest kerületeiben a kártevőírtás kiszállási költség nélkül történik. Budapest összes kerületében (I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX.,X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. kerület), rövid határidővel, hatékonyan történik. Ön akár lakásában, házában találkozott kártevőkkel, akár társasház területén vagy cégénel, az írtás diszkréten és biztonságosan megy végbe, amennyiben minket hív.