Hangyairtás profi módszerekkel és garanciával!

A hangyairtás nettó ára 20.000 forinttól kezdődik

Hívjon, ha elege lett a hangyák ellen folytatott küzdelemből!

Miért minket válasszon?

pipa

Hangyairtási munkánkra 2 hónap garanciát vállalunk, biztosan megszabadítjuk a kártevőktől.

pipa

A legminőségibb és legbiztonságosabb szereket használjuk fel az irtás során, nem hagyunk esélyt a hangyáknak.

pipaMi garantáltan megszabadítjuk az otthonát a kis fekete ízeltlábúaktól, a hangyák irtására megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

pipa

Többféle módszert kombinálunk, a hangyák irtására megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

 

Mennyibe kerül a hagyairtás?

20.000 Ft-tól 

Az irtás ára függ

 • terület nagyságától,
 • fertőzöttség mértékétől,
 • az irtásra váró terület távolságától és
 • számítanak a környezeti tényezők is.

Mennyi idő a hangyairtás?

A hangyairtás általában egy átlagos két szobás lakás esetében, 20-45 percet vesz igénybe, ez mindig attól függ, hogy mekkora a kezeni kívánt terület, mennyire vannak előkészülve a tulajdonosok. (Ha a fal mellől el vannak pakolva a tárgyak,illetve a földről a játékok, cipők stb. akkor mi is előbb végzünk.)

Garanciát vállalnak az irtásra?

Közvetlenül az irtás után előfordulhat némi mozgás, ilyenkor türelmet kérünk, még hat a szer, ez jó is, mert így bejutattják a mérget a bolyba.

Épületen belül 2 hónap garanciát vállalunk a munkánkra (kivéve a szárnyashangyákra).

Épületen kívűl nem áll módunkban garanciát vállalni a hangyairtásra. 

A hangyairtás során általában a következő lépéseket követjük:

A rovarirtó szakemberek a hangyák elleni küzdelemben:

Beazonosítás: megvizsgáljuk az adott területet, hogy meghatározzuk, milyen típusú hangyákkal van dolgunk. Fontos, hogy pontosan azonosítsuk a hangyafajt, mivel a különböző fajok eltérő viselkedéssel rendelkeznek, és különböző módszereket igényelnek a kiirtásukhoz.

Értékelés: Miután azonosítottuk a hangyafajt, a felmérjük a kár mértékét és a probléma kiterjedését. Meghatározzuk, hogy hol találhatóak a hangyák fészkei, milyen útvonalakon mozognak, és megkeressük a legfontosabb bejáratokat és tartózkodási helyeket.

Stratégia kidolgozása: Az értékelés alapján kidolgozzuk a hangyák kiirtására szolgáló stratégiát. Ez magában foglalhatja a különböző módszerek kombinálását, mint például csapdák, vegyi anyagok (gélek) vagy porok használatát, illetve a mechanikus megoldások alkalmazását.

Vegyi anyagok és csapdák használata: olyan vegyi anyagokat használunk, amelyek hatékonyan képesek elpusztítani a hangyákat. Ezek a vegyi anyagok általában rovarirtó szerek vagy rovarölő spray-k lehetnek. Azokon a területeken, ahol gyakran megjelennek a hangyák, csapdákat is elhelyezünk. Ezek a csapdák olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek vonzóak a hangyák számára, de amikor a hangyák fogyasztanak a csaliból, idővel elpusztulnak.

Porok vagy gél alkalmazása: porokat vagy géleket is alkalmazunk a hangyák kiirtására. Ezeket a termékeket a hangyautakra vagy a közlekedési útvonalakra helyezzük, és amikor a hangyák érintkeznek velük, elpusztulnak vagy visszaviszik az anyagokat a kolóniába, ami az egész kolóniára hat.

Utómunka és megelőzés: Miután elvégeztük a hangyairtás folyamatát, fontos a megfelelő utómunka és megelőzés. Ellenőrizzük a kezelt területet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy sikeresen megszabadultunk a hangyáktól, és nincsenek további kolóniák jelen.

Ezenkívül tanácsokat is adunk a megelőzésre, hogy minimalizálják a hangyák visszatérésének esélyét.

Hangyairtás - ezek a javasolt megelőző intézkedések:

Élelmiszer tárolás: Gondoskodni kell arról, hogy az élelmiszerek légmentesen záródó edényekben vagy zacskókban legyenek tárolva, hogy megakadályozzák a hangyák hozzáférését.

Tisztaság és higiénia: Rendszeres takarítás és tisztítás segít megszüntetni, eltávolítani az ételmaradékokat és az édes anyagokat, amelyek vonzzák a hangyákat.

Zárt bejáratok: Ellenőrizni és javítani szükséges az olyan helyeket, ahol a hangyák bejuthatnak a lakásba, például repedések, rések vagy lyukak. A zárt ablakok és ajtók is segítenek megakadályozni a hangyák bejutását.

Kertkezelés: Ha a hangyaprobléma a kültéri területekre is kiterjed, fontos rendszeresen karbantartani a kertet. Távolítsuk el a száraz leveleket és az egyéb lomokat,  felesleges anyagokat, mivel ezek olyan helyek lehetnek, ahol a hangyák fészkelhetnek.

Igyekszünk környezetbarát és fenntartható megközelítéseket alkalmazni a hangyairtás során. Az egészségre és a környezetre ártalmatlan anyagokat választunk, és minimalizáljuk a vegyi anyagok túlzott használatát.

Ha befejeződik a hangyairtás, a célunk a hatékony és tartós megoldás biztosítása, valamint a hangyák visszatérésének megakadályozása. Ezért a megelőzési tanácsok betartása és a rendszeres karbantartás kulcsfontosságú a hangyamentes környezet fenntartásához!

Segítünk eligazodni a hangyák irtásának a témakörében

Hangyairtás során gyakran feltett kérdések - GYIK

A hangyairtás többféleképpen mehet végbe, minden esetben a környezet, és a megrendelő igénye szerint döntünk egy-egy technológia mellett.

Az irtás megoldható:

 • Gélezéssel
 • Permetezéssel
 • Porzógép alkalmazásával

Ez az egyik legújabb eszköz a kártevők ellen

Kedveljük ez a technikát, mert:

a hangyairtó gélnek nincs kellemetlen szaga, nem hagy foltot, és jól el tudjuk rejteni, így a hangyák sokáig falatozhatnak belőle,

a hangyák a megtalált táplálékot visszaviszik a bolyba, ezért az egész bolyt ki tudja pusztítani a gélezéses eljárás.

Ez a módszer valamivel drágább, mint a permetezés, viszont tapasztalataink szerint hosszabb távon képes megoldani a problémát.

Sajnos előfordulhat, hogy a hangyák nem tartják kellően ínycsiklandozónak a gélt és sokáig más fellelhető élelmiszert választanak, így ez egy lassabb folyamat lehet.

Az összes általunk felhasznált rovarirtó szer és azok hatóanyagai melegvérűekre nem mérgezőek, OTH által engedélyezettek, (tehát Önre, gyerekére, háziállatára sem veszélyes).

Ez a technika az irtás klasszikus formája

A hangya írtás legelterjedtebb módszere.

Hangyairtó permetszert juttatunk ki a hangyák vonulási útvonalaira. A munkánk során használt permetszer nem mérgező, sem emberre, sem a házi állatokra. Nincs irritáló, kellemetlen szaga és nem hagy foltot.

Mivel mikrokapszulázott irtószert használunk, a mikrokapszulában lévő hatóanyag nem azonnal fejti ki hatását, lényege éppen abban rejlik, hogy a hangya visszatérjen a bolyba, és ott kezdje el kifejteni a hangyairtó hatását.

Az általunk használt permetszer nem mérgező emberre és állatra, nem büdös és nem hagy foltot.

Az összes általunk felhasznált rovarirtó szer és azok hatóanyagai melegvérűekre nem mérgezőek, OTH által engedélyezettek, (tehát Önre, gyerekére, háziállatára sem veszélyes).

Bizonyos helyzetekben szükséges lehet a porozógép alkalmazása, de ezt minden esetben leegyeztetjük a megrendelővel.

Az irtási megoldásokat is két kategóriára érdemes bontani:

 1. a lakott területen
 2. a kertben

A hangya írtás házilagosan is megoldható – legalábbis egy rövid időre biztosan.

hangyák irtása a kertben

Rengeteg szabadforgalmú irtószert lehet kapni a boltokban.

Amennyiben megvan a hangyák vonulási útja, akkor akár hangyairtó spray-vel, akár hangyairtó csalétekkel is lehetséges megoldani a problémát.

Az interneten sokféle házi praktika -pl. sós vízzel letörölni a konyhai bútorokat, elhelyezni a lakásban citromkarikákat, sütőpor és fahéj keverékétszódabikarbónát, csepegtetni levendula olajat stb. – olvasható és a megrendelőink is sokféle dologgal próbálkoztak.

Ha van ideje és kedve sorban végig kell menni rajtuk, mindenkinél más válik be! További tippekért kattintson!

Hangyák írtása a lakásban

hangya a konyhában

Amennyiben még nem szaporodtak el nagyon, a lakásból is megpróbálhatjuk elűzni őket. A további terjedésüket megelőzve, érdemes a számukra vonzó dolgokat eltüntetni, az élelmiszereket zártan elhelyezni, gyakran felsöpörni és felmosni. 

Dekoratív megoldás, érdemes kipróbálni a hangyariasztó növényeket, de biztos megoldást ez sem jelent.

+1 Tipp: cukorral a hangyainvázió ellen

A cukrot is használhatjuk természetes hangyairtóként, mert a hangyák különösen kedvelik a cukrot, a massza odavonzza őket.

A hozzávalók:

 • 2 evőkanál cukrot
 • 3-4 evőkanál csapvizet

összekeverünk, és az így kapott masszát pedig belerakjuk egy műanyag tálkába vagy felitatjuk egy szivaccsal. A tálkát vagy az átáztatott szivacsot a vonulási útvonal közelében elhelyezzük.

Hatását azzal éri el, hogy az állatok beleragadnak a keverékbe és elpusztulnak.

A tálkát és a szivacsot időről időre meg kell tisztítani az elhullott állatoktól.

Érdemes csapdát állítani, tálkában kihelyezett cukros vízzel, vagy kimondottan a számukra készített – háztartási üzletben kapható – hangya csapdával.  Ez a módszer hatásosabb, mert nem csak a belesétáló hangyák hullanak el, mivel a csapdában méreg található, ezt behurcolják a hangyabolyba, ahol a többiek is elfogyasztják a mérgezett csalit.

Ám, sajnos elképzelhető, hogy hosszútávon ez sem válik be.

További tippekért kattintson!

dolgozók testhossza 3-5 milliméter, a hímeké és nőstényeké pedig 6-7 milliméter.

Színe barna vagy fekete. Csak a hímeken és a királynőkön található meg a szárny. A toron három pár láb van. A potroha tartalmazza az állat előgyomrát, gyomrát és belét. Lábai kilenc mozgatható ízülettel összekapcsolt ízre tagozódnak. Végükön két visszafelé hajló kis karmocska ül, amelyek futáskor a talajba mélyednek. A fekete hangya segítségükkel képes járatokat fúrni, meredek felületekre felmászni, és a plafonon megkapaszkodni.

Szájszerve többek között egy pár állkapocsból áll, amelyek a táplálék begyűjtésére és a lárvák szállítására szolgálnak. A csápok a hangya legfontosabb szagló-, tapintó-, ízlelő- és hallószerve.

hangyák egy fánkon

Mit eszik a hangya?

A hangyák híres mindenevők. Bőséges élelmiszerforrásokat találnak még egy tökéletesen tiszta lakásban, kamrában is.

Kicsi rózsaszín vagy vörös dudor jelenik meg a bőrfelszínen. A jelenség közepén általában pontszerű, vérzéses szúrcsatorna látszik. Bőrirritáció és viszketés jelentkezhet.

Mit tehet Ön hangyacsípés esetén:

Tisztítsa ki a sebet szappannal és vízzel! Ne vakaródzón, mert a bőr megsérülhet, vérezhet, és fertőzés keletkezhet! Ha nem tud ellenállni a viszketés ily módon való csillapításának, akkor az ujjak puha részeivel vakarjon, ne a körmökkel!

Hangyacsípésnél, alkalmazzon gyenge lúgot, pl. nátrium bikarbonát (szódabikarbóna) pasztát vagy híg ammóniát, hogy semlegesíthesse a hangya által csípés közben kibocsátott hangyasavat!

Mennyire tartós a hangyák írtása?

hangyairtás a konyhában

Sajnos még a profi szerekkel végzett hangya írtás sem jelenti, hogy örökre megszabadulhat a hangyáktól.

A legtöbb esetben műszaki hiányosságok okozzák a hangyák jelenlétét. Ezért ha sikerül is a jelenlévő bolyt kipusztítani, az irtószerek hatása nem örökre szól (általában max 3 hónap). Bármikor előfordulhat, hogy egy új boly fészkel be, és akkor a hangyák ismét megjelenhetnek.

Sok megrendelőnk több év múlva hív minket újra, de valakinél minden évben tavasszal kell megismételni a munkát.

Azonban olyan, hogy egy évben többször kellett menni valakihez, nagyon ritkán fordult elő.

Mit kínálunk a cégeknek? Mit kínálunk a Lakossági ügyfeleinknek?

Hangyairtás ára - 20.000 Ft-tól

 A pontos árak meghatározásához,  telefonos vagy email-es egyeztetés szükséges, után tudjuk a pontos árat megmondani.

A rovarirtás árak tájékoztató jellegűek, pontos árat további egyeztetés után tudunk adni. Az árak irányadó nettó árak.

Kérje ingyenes árajánlatunkat, és akár még aznap pontos árat kaphat a kártevőirtás szolgáltatásunkról.

Bizonyos esetekben ingyenes helyszíni felmérést végzünk, a pontos összeg meghatározása miatt.

Mitől függ az ár?

A rovarirtás ára az alábbiaktól függ

Mit tartalmaz az ár?

A rovarirtás ára minden esetben az alábbiakat tartalmazza

Rattler Egészségügyi Szolgáltató Kft.

A hangyairtás folyamata

hangya arca

Diszkréció

Minden esetben bizalmasan kezeljük a fertőzöttséget. Feliratmentes, fehér autóval jelenünk meg, eszközeinket is letakarva, feltünés nélkül visszük a helyszínre.  A munka maximális diszkrécióval, tiszta és hatékony módon történik.

Budapesten és Pest megyében az irtás garanciával magánszemélyeknél, cégeknél, közületeknél.

Azonban ha már megtörtént a baj!

A hangyák gyors szaporodása miatt kiirtásuk halogatása nem célszerű, mert idővel nehezebb és költségesebb folyamatot jelent. Cselekedjen azonnal!

Ha a kártevők kellemetlenkednek Önnél, a rovarirtó Rattler Kft. jön, a hangyák mennek.

Hívjon most! 06-70/318-9108

hangyák a maradékon
hangya és a levéltetvek

Guti Tamás szakértő blogja

Hangyairtó praktikák otthonra

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a védekezési módszereket a hagyák ellen. Továbbá megmutatjuk egy videóban, hogy hogyan működik a hangya csali a gyakorlatban

A hangya ellen milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot?

Először nézzük meg a csalétek működését, összetétetlét képekkel bemutatva, majd a bejegyzés második részében azt, hogy milyen feladatok várnak ránk az irtószer kihelyezése előtt, a gyorsabb eredmény elérésének az érdekében!

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

1. Kártevő bejelentése

A kártevő bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot.

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Megbeszélik a probléma részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk adni egy pontos árat.

3. Megtörténik az irtás

Kártevőirtó szakértóink kimennek a helyszínre és elvégzik az irtást. Amennyiben szükséges egyeztetnek egy következő időpontot. 100%-os siker érdekében.

Ha hangyairtása van szüksége, akkor hívja szakértő csapatunkat!

Megbízható, diszkrét gyors szolgáltatás a Rattler Kártevőirtó szakvállalattól

hangyairtas gelezessel