Darázsirtás Budapest területén

A darázsirtás nettó ára 20.000 forinttól kezdődik

Budapesten élve egyre gyakrabban találkozhatunk a darazsakkal és a darázsinvázió problémájával, különösen a nyári és a koraőszi hónapokban. A darazsak nemcsak kellemetlenséget, de veszélyt is jelenthetnek az emberekre és háziállatokra.

"Ha Budapesten lakik, és darázsproblémával szembesül, akkor a darázsirtás szolgáltatás szakszerű igénybevétele elengedhetetlen."

Rattler Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Miért fontos a darázsirtás Budapest területén?

Mert veszélyesek is lehetnek.......

A darazsak nem csak bosszantóak, de veszélyesek is lehetnek, különösen azok számára, akik allergiások a darázscsípésre.

Budapest környékén többféle darázsfaj található, vannak köztük olyanok is, amelyek agresszívakká válhatnak és ilyenkor csoportokban támadhatnak.

Ezek a darázstámadások súlyos sérüléseket, akár halált is okozhatnak.

Kárt tehetnek az épületekben is......

Emellett a darázsfészkek is jelentős kárt tehetnek az épületekben és a kertekben egyaránt.

Nem nagy öröm, ha egy darázskolónia megtelepedik a házunk, irodánk vagy a kertünk közelében.

A darazsak, illetve azok fészke milyen kárt tehet az épületekben?

Biztonsági veszélyek:

A darazsak agresszívvá válhatnak, ha érzik, hogy fészküket, territóriumukat veszélyeztetik.

Ebben az esetben a közelben tartózkodó emberek vagy háziállatok sérüléseket szenvedhetnek el, amelyek súlyosak is lehetnek, különösen, ha valaki allergiás a darázscsípésre.

 

Kertészeti károk:

Darazsak gyakran egészítik ki a táplálékukat más rovarokkal, például méhekkel vagy lepkékkel.

Ezáltal a kertészek vagy a növénytermelők esetében, a darazsak kárt tehetnek a növényekben vagy a gyümölcsfákban is.

Épület strukturális károk:

Darazsak gyakran választanak maguknak olyan helyeket fészkek kialakításához, amelyek könnyen hozzáférhetők és védettek az időjárástól.

Emiatt az építőanyagokat, például fát, falakat vagy tetőfedő anyagokat károsíthatnak meg, amikor fészkeiket építik vagy kibővítik.

Belső károk az ingatlanban:

Ha a darazsak bejutnak egy épületbe, akkor a belső részeken is károkat okozhatnak.

Például a falakon vagy a mennyezeten repedéseket, lyukakat vagy üregeket hagyhatnak maguk után, amelyek szigetelési problémákat okozhatnak.

Az épületekben vagy azok körül található darázsproblémák gyors kezelése rendkívül fontos ahhoz, hogy minimalizálják az okozott károkat és a biztonsági veszélyeket.

Ha darázsfészket észlelnek egy épület közelében vagy azon belül, akkor ajánlott szakember segítségét kérni, aki biztonságosan és hatékonyan távolítja el a darazsakat és azok fészkeit.

A darázsirtás igénybevétele tehát nem csupán kényelmi szolgáltatás, hanem biztonsági és egészségügyi kérdés is.

Ha kénytelen szembesülni a darazsak nagyobb számú megjelenésével, akkor fontos, hogy megbízható és hatékony szolgáltatót válasszon!

Professzionális szolgáltatók

A darázsirtás nem egy egyszerű feladat, és a legtöbb esetben a szakértők bevonása ajánlott.
A professzionális darázsirtók tapasztalattal rendelkeznek a különböző darazsak fajtáinak a felismerésében és azok hatékony irtásban

Darázsirtás Budapest

Miért válassza a Rattler Kft. rovarirtó válallalatot?

Biztonságos darázsirtás

A darázsirtás során fontos a biztonság fenntartása. Felszerelésünk és szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy ne sérüljön meg senki a darázsfészek eltávolítása során.

Darázsirtás garanciával

Munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk! A darázsirtás a profik feladata, mert a darazsak veszélyesek.Ha tehetjük, nem bontunk falat, széldeszkát, fókuszban az érték megóvás és a költséghatékonyság!

Gyors darázsirtás Budapest területén

Budapesten a darázsirtás egy speciális kihívást jelenthet, mivel a városi környezet és a sok épület sok rejtett búvóhelyet is kínál a darazsaknak. Ezért fontos olyan szolgáltatót választani, aki ismeri a várost is és a darazsak szokásait és minél előbb megoldja a darázsproblémát.

Darázsirtás megfizethető áron

Nálunk a kedvező árak társulnak a szakmai tapasztalattal, rendelkezünk a szolgáltatáshoz szükséges engedélyekkel. Így biztosítjuk, hogy a darázsproblémája hatékonyan és megfizethető áron kerüljön megoldásra.

darázsirtás az ablaknál

További érvek mellettünk!

Ha darázsirtás Budapesten, akkor mi mert.....

 • Budapesten a darázsirtás egy speciális kihívást jelenthet, de mi sikeresen megoldjuk!
 • Darázsirtási munkánkra 6 hónap garanciát vállalunk, biztosan megszabadítjuk a darazsaktól.
 • Az irtás nálunk minden esetben biztonságos módon történik. A darazsak irtása veszélyes, mert agresszíven védelmezik a fészküket. Védőfelszerelésünk biztosítja számunkra a maximális védelmet.
 • A legtöbbször elegendő az egyszeri irtás, mert a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
 • Ami biztos, hogy a leghatékonyabb és legbiztonságosabb irtószerekkel és eszközökkel végezzük a szolgáltatást.
 • Velünk könnyű a kapcsolatfelvétel, mert saját ügyfélszolgálattal rendelkezünk, rövid időn belül válaszolunk a megkeresésére.
 • Az irtás során nem teszünk kárt az épületben, a legtöbb esetben bontás nélkül kezeljük a problémát.
 • Tiszteletben tartjuk az idejét, mert mindig előre egyeztetett időpontban érkezünk.

Mi lesz az üresen maradt darázsfészekkel?

Amennyiben mindennemű bontás nélkül megközelíthető a darázsfészek, és szakmailag indokolt, a fészket felszámoljuk a darázsirtás során.

De ez nem feltétlenül kötelező, mert előfordulnak olyan esetek is, ahol a kiürült fészek eltávolítása nagyobb anyagi kárt jelent.

Budapesten az alábbi helyeken végzünk darázsirtást

 • darázsirtás Budapesten: földben, magasban, kertben, padláson, társasházakban, fában, nyaralókban stb.
 • budapesti magánházakban
 • budapesti középületekben
 • darázsirtás budapesti strandokon
 • darázsirtás budapesti gyermekintézményekben

Mit ne tegyünk a darázsirtás során

Sajnos nagyon sok olyan esetet hallottunk, amikor a darázsfészek problémát úgy próbálják megoldani, hogy purhabot (WD40 -et stb.) öntenek (fújatnak) a fészken található be-ki rajzási kapukra, azzal a céllal, hogy így lezárják a kijáratot, remélve, hogy így megszüntetik a darázs mozgást, a darazsak megfulladnak, vagy éhen pusztulnak a kijutás hiányában.

Darázsirtó szakember szemszögéből, ilyenkor az történik, hogy eltömítik a rajzási pontot purhabbal vagy egyéb tömítőanyaggal.

Ami ekkor történik: a laikus (jó szándékú) ember ilyenkor megakadályozza a megfelelő hatóanyaggal bíró darázsirtó szer bejuttatását, melyet a darázsirtáskor ezen a ponton adagolhatnánk be!

az épületet a potenciális darázsfészkek után, hogy időben észre vegye a problémát.

És hogyan reagálnak a purhabra a darazsak?

Természetesen találnak egy másik utat, ahol kirághatják magukat. Ez lehet egy verébdeszka, lambéria, de a gipszkarton mennyezet sem jelent gondot számukra, főleg, ha a külső tér felé nincs más kivezető út. Ha nincs nagy szerencsénk akkor máris bejutnak így a lakóterünkbe (vagy csak közelebb kerül hozzánk a fészek), és veszélyesebbé válik a helyzet, mert az új közlekedőhelyük egy karnyújtásnyira került hozzánk.

Vegyük figyelemebe, hogy egy jól szervezett kolóniában élő, veszélyes és agresszív, támadó hajlamot mutató rovarról van szó.

Ha Budapesten darázsirtásra van szüksége,

ne habozzon! Keressen minket!

Vélemények az elvégzett szolgáltatásainkról - Rattler Kft.

Ügyfeleink rólunk mondták

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

1. Kártevő bejelentése

A kártevő bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot.

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Megbeszélik a probléma részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk adni egy pontos árat.

3. Megtörténik az irtás

Kártevőirtó szakértőink kimennek a helyszínre és elvégzik az irtást. Amennyiben szükséges egyeztetnek egy következő időpontot. 100%-os siker érdekében.