Patkányirtás profi módszerekkel és garanciával!

Az irtás nettó ára 32.000 forinttól kezdődik

Hívjon, ha elege lett a patkányok ellen folytatott küzdelemből!

Miért minket válasszon?

pipa

A patkányirtás területén óriási tapasztalatokat gyűjtöttünk, így minden patkányirtási munkánkra 1 hónap garanciát vállalunk.

pipa

Professzionális, nagy hatóanyagú irtószereket használunk, amihez csak a szakemberek férhetnek hozzá.

pipa

A patkányirtás a legnagyobb biztonsággal történik, erős, kulccsal zárható dobozokban helyezzük ki a patkányirtószert, amely biztosan nem szóródik ki.

 

Mennyibe kerül a patkányirtás?

32.000 Ft-tól (4 db patkányláda kihelyezésével)

Az irtás ára nagyban különbözhet különböző esetekben, számít a terület nagysága, a fertőzöttség, a környezet és a távolság is.

 Vállalkozásoknak a patkányirtás árából kedvezményt biztosítunk, hosszú távú szerződéskötés esetén.

Mennyi idő a patkányirtás?

Ez a munkafolyamat a tapasztalataink alapján az esetek döntő többségében, 20-30 percet vesz igénybe.

Minimális előkészületet igényel Öntől, azt, hogy el kell pakolni a kritikus helyekről, a célunk az, hogy odaférjünk a kezelni kívánt területhez.

Fontos az is, hogy a nyitott élelmiszereket amit a patkányok ehetnek, el kell zárni. (Pl kutya/macskatáp, magok, kenyér stb.)

Irtás alatt a tulajdonos is otthon lehet.

Garanciát vállalnak az irtásra?

Igen, a patkányirtási munkánkra 1 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben, az irtástól számított két hét után, élő patkányt vagy annak új nyomait látja, akkor jelezzen nekünk!

Ekkor ismét kimegyünk ellenőrizni a szerelvényeket. Minden olyan esetben, ahol nagy fokú a patkányfertőzöttség, szükséges még egy „töltés”. Ilyen esetekben a garancia a második kiszállástól él.

Segítünk eligazodni a patkányok irtásának a témakörében

Patkányirtás során gyakran feltett kérdések - GYIK

Lehetséges a lakossági és céges oldalon egy azonnali szükséglet, de lehet megelőző jellegű is egy visszatérő problémás helyszínen. Emellett, lehet a törvényi megfelelőség miatt a vonatkozó cégek/vállalatok esetében egy állandó védelem fenntartása.

A patkányírtás többféleképpen mehet végbe, minden esetben a környezet, és a megrendelő igénye szerint döntünk egy-egy technológia mellett.

Ez a leghagyományosabb és a leghatékonyabb eszköz, sokszor csak így oldható meg a teljes mentesség. Minden esetben a biztonságra és a hatékonyságra törekszünk.

Ezért masszív patkányládákba helyezzük ki az véralvadásgátló patkányirtószert. A munkánk során nem használunk szóródó irtószert, tehát biztos, hogy irtószer nem kerül ki a dobozból. Az általunk használt patkány irtó szer bitrexxel van keverve, ezáltal nagyon keserű az íze, ezzel akadályozva, hogy pl. a kutya lakmározzon belőle.

A leghatékonyabb és legújabb szereket használjuk, amelyek szakemberek által vásárolhatóak, mert legtöbbször csak azokkal oldható meg végérvényesen a probléma.

A patkányírtás igen nehezen kivitelezhető irtószermentesen, mert a patkányok nagyon okosak. Amennyiben a patkányok látják társukat csapdába esni, ők már nem fognak ugyanabba a kelepcébe beleesni. Ezért ezek a módszerek akkor végezhetőek el sikeresen az írtás során, ha egy-egy példány került be egy területre, (behurcolás által).

A lecsapós csapdákkal jó eredményeket szoktunk elérni – amennyiben egy-két példányról van szó – amerikai import csapdákkal dolgozunk, alkalmazásuk mindig sikerrel járt – ha a patkány bemegy a csapdába, hogy egyen a csalétekből, az biztosan megfogja.

A patkány elfogása megoldható még ragasztós csapdával és élvebefogással.

Tipikus testhossza 15-23 centiméter, farka jóval hosszabb a testénél, 17-25 centiméter; tömege 200-400 gramm. Lábai, fülei és orra kicsi és rózsaszín. Füle a vándorpatkányénál nagyobb, igen vékony bőr és egészen csekély szőrzet borítja. Előrehajtva teljesen befedi a szemet, vagy legalább a szemközépig ér. Hengeres farkán átlagosan 254 (220-290) pikkelygyűrű van. Bundája szürkésfekete vagy szürkésbarna. A hátán kiálló, megnyúlt koronaszőrök borzas külsőt kölcsönöznek neki. Hasi oldala kissé világosabb. A dél-európai alfajok hasa élesen elhatárolt, fehér.

Hogyan él?

A házi patkány egyértelműen az esti és a reggeli szürkület idején a legtevékenyebb, bár a nap bármely órájában találhatunk éber példányokat. Életmódja miatt tetőpatkánynak is nevezik. Csak ritkán él magányosan. Rendszerint 20-60 tagú csoportokba verődik, amelyeken belül nem épül ki szigorú rangsorrend vagy párkapcsolat.

Az állatok állandó járatokat használnak, amelyek egy épületben is azonnal szembetűnnek. Szaganyagokkal jelölik meg őket, hogy más patkányok tudtára adják, a terület már foglalt.

Földvárat nem építenek. Fészküket papír- és gyapjúdarabokból, növényi rostokból tákolják össze, többnyire a tetőgerendák között, a falon vagy a földön lévő mélyedésekben és üregekben.

A kölykök nagyobb szülővackokban lapulnak. Mindenevőnek is mondhatjuk, de inkább magokat és más növényi terményeket eszik. Fehérjére is szüksége van, kisebb rovarokat, bogarakat is elfogyaszt. Ez az állat körülbelül 2-3 évig élhet.

házi patkány okosabb, mint a vándorpatkány. Kíváncsi és kedves, játékos természetű. Mivel szeret ember közelében élni, és bolhásabb a vándorpatkánynál, járványügyi szempontból veszélyesebb.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/

  • mert fertőzéseket és járványokat hordoznak
  • mert ürülékükkel és vizeletükkel mindent szennyeznek
  • mert hatalmas kárt tehetnek az élelmiszerekben és környezetükben (épületekben stb.)

A patkányírtás úgy is megoldható, a gazdaboltokban, nagy áruházakban lehet venni irtószert. Azonban a hatásos és biztonságos kihelyezés már inkább szakértelmet kíván. Ha az ember saját magának akarja megvenni a patkányládát, valószínűsíthető, hogy már akkor több pénzt fog elkölteni mintha szakembert hívott volna. A befektetett időről és energiáról nem is beszélve.

Amennyiben érdekli a házilagos  patkányirtás, olvassa el az alábbi blogcikkünket:

A patkányok kiirtása avagy mikor lesz tartós és sikeres a patkányirtás?

Az irtás ára nagyon különböző lehet, az árak menüpont alatt van egy kiindulási pont. Pontos árakért hívjon vagy írjon nekünk.Amennyiben nagy területeken, állandó védelem alatt kell megvalósítani a patkány irtást, nagyon kedvező árat tudunk biztosítani, ahogy tesszük ezt mostani partnereinkkel is.Keressen meg bennünket, hogy hosszú távú partnerségi viszony keretein belül kikalkuláljuk Önnek a legkedvezőbb árat!

Mit kínálunk a cégeknek? Mit kínálunk a Lakossági ügyfeleinknek?

Patkányirtás ára - 30.000 Ft-tól

 A pontos árak meghatározásához,  telefonos vagy email-es egyeztetés szükséges, után tudjuk a pontos árat megmondani.

A rágcsálóirtás árak tájékoztató jellegűek, pontos árat további egyeztetés után tudunk adni. Az árak irányadó nettó árak.

Kérje ingyenes árajánlatunkat, és akár még aznap pontos árat kaphat a kártevőirtás szolgáltatásunkról.

Bizonyos esetekben ingyenes helyszíni felmérést végzünk, a pontos összeg meghatározása miatt.

Mitől függ az ár?

A rágcsáló és rovarirtás ára az alábbiaktól függ

Mit tartalmaz az ár?

A rágcsáló és rovarirtás ára minfen esetben az alábbiakat tartalmazza

Rattler Egészségügyi Szolgáltató Kft.

A patkányirtás folyamata

patkányok a kamrában

Diszkréció

Minden esetben bizalmasan kezeljük a fertőzöttséget. Feliratmentes, fehér autóval jelenünk meg, eszközeinket is letakarva, feltünés nélkül visszük a helyszínre.  A munka maximális diszkrécióval, tiszta és hatékony módon történik.

fertőzöttséget. Feliratmentes, fehér autóval jelenünk meg, eszközeinket is letakarva, feltünés nélkül visszük a helyszínre.  A munka maximális diszkrécióval, tiszta és hatékony módon történik.

Patkányirtás során használt irtószerek:

Csak olyan patkányirtó szert használunk fel, amelyek engedélyezettek és biztonsági okokból egy rendkívül keserű íz van belekeverve (bitrex), így csak a rágcsálók fogyasztják jóízzel.
A patkány írtás ára kedvező, tekintve, hogy a leghatékonyabb és legbiztonságosabb patkányirtó szerekkel végezzük.

Hívjon most! 06-70/318-9108

Budapesten és Pest megyében az írtás garanciával magánszemélyeknél, cégeknél, közületeknél.

patkány a fürdőszobában

Guti Tamás szakértő blogja

Patkány ellen mit tehetünk?

Összegyűjtöttük az otthon is használható irtási módszereket, bemutatjuk, hogy melyek a különböző  patkánymérgek hatásai, milyen élvebefogó és egyéb kártevőirtó eljárások vannak. 

Patkány ellen milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot?

Tapasztalataink és az ügyfelek visszajelzései alapján megmutatjuk azt is, melyek azok a módszerek, amik szájról szájra terjedtek az emberek között, viszont vagy veszélyesek, vagy egyántalán nem működnek.

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

1. Kártevő bejelentése

A kártevő bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot.

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Megbeszélik a probléma részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk adni egy pontos árat.

3. Megtörténik az irtás

Kártevőirtó szakértóink kimennek a helyszínre és elvégzik az irtást. Amennyiben szükséges egyeztetnek egy következő időpontot. 100%-os siker érdekében.

Ha egérirtása van szüksége, akkor hívja szakértő csapatunkat!

Megbízható, diszkrét gyors szolgáltatás a Rattler Kártevőirtó szakvállalattól