Ágyi poloskairtás profi módszerekkel, hatékonyan!

Ez a szolgáltatásunk intézményeknek, vállalkozásoknak elérhető! Az irtás ára nettó 25.000 forinttól

Hívjon, ha elege lett az ágyi poloskák ellen folytatott küzdelemből!

Miért minket válasszon?

pipa

Ágyi poloskairtásban több éves tapasztalatot szereztünk.

pipaMi mindig kétszeri kiszállással végezzük ezt a szolgáltatást az ágyi poloska biológiája miatt.

Mennyibe kerül a Ágyi poloskairtás?

25.000 Ft-tól ami egy alkalmat jelent.

Azonban ennél az irtásnál szükséges egy második irtás!

Az irtás ára függ

 • a terület nagyságától,
 • a fertőzöttség mértékétől,
 • az irtásra váró terület távolságától és
 • számítanak a környezeti tényezők is.

Hogyan történik az ágyi poloskairtás?

Az irtás két ütemben valósul meg, két irtás szükséges, kéthetes időintervallumban.

Az általunk alkalmazott irtószert nem csak permetezzük – de ködképzést is alkalmazunk – ez az ágyi poloskák irtásának a második – és egyben leghatékonyabb, megsemmisítő fázisa.

Az utolsó irtás után adunk egy ingyen poloska csapdát, hogy ellenőrizhető legyen a poloska irtás minősége!

Ki igényelheti ezt a szolgáltatásunkat?

Az ágyi poloskairtást CSAK intézményeknél, üzemek esetében azaz vállalkozásoknak végzünk.

Megértésüket megköszönjük! 

Az ágyi poloskairtás szolgáltatásunkra miért nem vállalunk garanciát?

Sajnos nem tudunk garanciát vállalni, melynek az okait itt részletezzük:

 • Az ágyi poloska egy ellenálló rovar, sajnos az elmúlt években az irtószer kínálat (hatóanyag) le szűkült, szinte csak egy hatóanyagcsalád (szintetikus piretriod) különböző szerei érhetőek el.
 • Sokszor nem találkozunk megfelelő előkészüléssel, az utómunkát meg nem tudjuk ellenőrizni márpedig az előkészület és az utómunka (mosás) ugyanolyan fontos, mint az irtás, ha zsúfoltság marad, vagy nem férünk rendesen az ágyakhoz nem biztos, hogy sikeres lesz az irtás.
 • Vissza fertőződés lehetősége: társasházakban, panellakásokban nagyon gyakori a visszafertőződés pl. szomszédtól. De munkahelyről is haza lehet vinni a poloskát, így újra fertőződhet a lakás. Sőt saját magát is visszafertőzheti, ha nem mossa ki az ágyneműket hatvan fokon, vagy pl. az ágy mellett tartott táskát kiviszi az irtás alatt, utána vissza.

Segítünk eligazodni az ágyi poloskák irtásának a témakörében

Ágyi poloskairtás során gyakran feltett kérdések - GYIK

 1. Először kell egy jó permetező, mert átlagosan 5 liter irtószert permetezünk ki egy kártevőírtás során.
 2. Másodsorban kell a permetezőbe egy jó hatékonyságú ágyi poloskairtó szer. Sajnos, a boltokban kapható szerek nem hatékonyak a hosszútávú, megfelelő kivitelezéséhez. Jó minőségű irtószer beszerzése, csak engedéllyel megoldható!
 3. Használunk egy hidegködképző berendezést is, ettől lesz kétfázisú az írtás. Ebben az esetben, egy másik fajta irtószert alkalmazunk – így több fronton indul meg a támadás a poloska ellen.

A permetezés során irtószert juttatunk ki permetező segítségével, amelyet belélegezve a kártevő elpusztul.

Az összes általunk felhasznált rovarirtó szer és azok hatóanyagai melegvérűekre nem mérgezőekOTH által engedélyezettek, (tehát Önre, gyerekére, háziállatára sem veszélyes).

A munka megkezdése előtt Önnek és nekünk is vannak feladataink. Ha végleg meg akarunk szabadulni az ágyi poloska csípéseitől, be kell tartanunk pár dolgot. (további információt itt találhat: www.poloskairtas-budapest.hu)

A mi feladatunk az irtás megkezdése előtt:

 • Meggyőződünk arról, hogy tényleg erről a kártevőről van szó, tájékozódunk Önöktől, hogy mit tapasztaltak, illetve ha nem biztos, hogy ez a jelenség miattuk van, akkor átvizsgáljuk a lakást, megkeresve az okokat.
 • A szobát folyamatosan pakoljuk, közben tervezzük az ágyi poloska irtást, ügyelve arra, hogy ne maradjon ki egy búvóhelyvagy fészek sem. Ebben az esetben rendkívül fotos a maximális alaposság.
 • Az irtószert kikeverjük és megkezdődik az irtás, amennyiben Önök is elvégezték a szükséges teendőket.

Az ágyi poloska nevéből adódóan elsősorban az ágyban és környezetében található. Mivel a poloska belepetézik a textíliákba, ezért az ágyneműtartóban és az ágy körüli textíliákat be kell zsákolni és le kell zárni a munkafolyamatok elkezdése előtt.

 

 1. Nagyon fontos, hogy ne kerüljön ki semmi zsákolás nélkül a poloska fertőzött szobából, mert akkor el kezdjük hurcolni a rovarokat máshová.
 2. A zsákok tartalmát minimum 60 fokon kell kimosni, mert így a poloska és azok petéi is elpusztulnak.
 3. Nem ajánljuk, hogy önök szedjék szét a bútorokat, mert így is átkerülhet egyik szobából a másikba.
 4. Viszont a zsúfoltságát érdemes megszüntetni, mert így a leghatékonyabb a kártevőírtás. Ezalatt azt értjük, hogy cipős dobozokat, újságokat, limlomokat be kell zsákolni és vagy kidobni, vagy lezárva tartani legalább négy hónapig.
 5. Érdemes fel is porszívózni (de ügyelni kell a porzsák azonnali kidobására), hogy az irtószer jobban ki tudja fejteni a hatását.

A poloskairtás szakaszai:

Az első fázis a tartós hatású poloska irtószerrel való permetezés

poloska írtása lakásban

 • E folyamat során, kínosan ügyelünk az összes búvóhely kezelésére, a plafontól egészen a padlóig. A kártevőirtás ezen része alatt még a lakásban tartózkodhatnak, mert az általunk felhasznált poloskairtószer nem büdös, és nem is hagy foltot.
 • Ha lepermeteztük az összes potenciálisan veszélyes helyet, áttérünk a következő lépésre.

 

A második fázis a hidegködképzés

poloskairtás szobában

 • Ekkor már nem tartózkodhatnak bent a helyiségben mert az irtószer, bár nem mérgező, azonban erősen irrítatív a nyálkahártyának.
 • Pontosan ezt az eredményt szeretnék elérni a poloskáknál is – egyrészt a másfajta hatóanyag is irtja őket, másrészt pedig mozgásra késztetjük a rovart.
 • Ez a két munkafolyamat, átlagosan egy-másfél órát vesz igénybe.

Miután befejeződött az ágyi poloska irtás, el kell hagyniuk a lakást, minimum két órára!

ágyi poloska írtása permettel

Majd egy alapos szellőztetést követően, rendeltetésszerűen lehet használni a lakást még aznap. Az irtás napján már az otthonában alhat, a lényeg, hogy letakarja a kezelt ágyat.

Két irtást szoktunk javasolni a fertőzöttség függvényében, azonban egyre több alkalommal sikerül elsőre is a kártevőirtás. Törekszünk rá, hogy elég legyen egy alkalom is.

Ebben a hónapban ingyenesen biztosítunk egy darab csapdát megrendelőinknek. A csapda korlátozottan van forgalomban, de amennyiben kérik, akár további csapdát vásárolhatnak tőlünk.

 

Takarítási útmutató az ágyi poloska írtást követően:

Az írtás végeztével szigorúan tilos porszívózni,és felmosni, törölgetni, ez alól kivétel a szoba közepe, ott nyugodtan fel lehet takarítani a kártevőirtás nyomait. A poloskairtó szernek legalább 6-7 napig kinn kell maradnia. Ez azért fontos, mert a mélyen megbújt és lepermetezetlen éhes egyedek és a később kikelő peték is átsétáljanak a kint maradt irtószeren.

Ide kattintva találja az ágyipoloska irtás házilag, az ágyi bogár irtása házilag cikkünket, amiben megtalálja a poloskairtás otthoni megoldásait!

Nem éri meg, mert:

Az esetek túlnyomó részében passzív módon terjednek (behurcolással). Jelenlétüket nem szoktuk azonnal észrevenni, csak miután megjelennek rajtunk vagy családtagjainkon a különös apró, pici, piros pöttyök, ekkor már gyanakodhatunk a fertőzöttségre.

Majd idővel kiderül, hogy, ez bizony az ágyi poloska csípése. Ezt követően megindul a lázas keresés, ilyenkor benézünk a matrac, a szőnyegpadló, stb. alá, majd megtaláljuk őket az említett helyek egyikén, vagy szerencsétlen esetekben az összesben.

Ilyenkor az emberek egy része házilagos módszerekkel megpróbálja őket likvidálni. Ám ez az esetek nagy részében ez a fajta poloska irtás lehetetlen, csak hosszas, kitartó és pepecs munkával tudják elvégezni, amely napokba is tarthat a megfelelő irtószerek és eszközük nélkül, valamint a költségeket tekintve is rosszabbul jövünk ki.

Mindenkinél máshogy jelenik meg. Sajnos vannak akiken hatalmas duzzanatok jelennek meg, de van akin szinte meg sem látszik a nyoma.

 Az, hogy a család egyik felén van csípés, míg a másikon meg nincs, nem zárja még ki ennek a rovarnak a jelenlétét.

Az ágyi poloska jelenléte

Amennyiben többet szeretne megtudni az ágyi poloska csípéséről, kattintson ide! 

Ágyi poloska csípése

Az ágyi poloska rendkívül jól rejtőzik, ezért nagyon nehéz rá találni.

Ha érdekli az ágyi poloska csípésére utaló 4 jel, akkor kattintsin ide!

De van pár árulkodó jel, amely ágyi poloska jelenlétét jelentheti. Amennyiben az ágykereten, a matracon, vagy a textíliákon ilyen jeleket találunk:

 • ágyneműhuzaton apró vérfoltok (vagy az agyonnyomott ágyipoloska)
 • kis fekete pontok, amik lehetnek az ágyi poloska ürülékei
 • döglött ágyi poloska, vagy a poloska által levedlett lárvabőr

Árulkodó lehet a bőrön a poloskák csípései, ami rendkívül sokféle lehet, tekintve hogy minden szervezet másképpen reagál rá.

A peték nagyon aprók , (kb. 1mm) krém–fehér színűek.

Hogy néz ki az ágyi poloska?

Az ágyi poloska szárnyatlan rovar, horizontálisan lapos. A kifejlett rovarok vöröses-barna színűek, leginkább egy alma magjához hasonlíthatóak. Kb 5-6mm a méretük, a kikelt  lárváké azonban 1-2 mm lehet és szinte átlátszó -ezért alig lehet észrevenni.

Ha poloskái vannak hívjon minket vagy keressen valamelyik elérhetőségünkön.

Mit eszik az ágyipoloska?

ágyi poloska ágyneműben

Az ágyipoloska legrosszabb tulajdonsága, hogy emberi vérrel táplálkozik, szinte kizárólag, csak hosszú koplalást követően próbálkozik más emlősök vérével. Szobahőmérsékleten a koplalás ideje akár 6 hónap is lehet, és ez idő alatt nem pusztul el. Általában éjszaka táplálkozik, akkor lehet őket megfigyelni. Ha már nappal is látjuk őket akkor nagy a baj.

Leginkább behurcolással, ami azt jelenti, hogy valamilyen tárggyal, ruhával, bútorral, képpel, faanyaggal, egyéb csomagokkal. Ugyanakkor elképzelhető a vándorlás is, egyik lakásból a másikba.
Az ágyipoloska neve ne tévesszen meg senkit, bár igaz elsősorban az ágyunkban keresendő. Búvóhelyei rendkívül változatosak a tapéta alatt, képkeretek alatt, karnisnál, dugaljak, éjjeli szekrény és a szoba minden területe elképzelhető búvóhely számára.

Mit kínálunk a cégeknek?

Poloskairtás ára - 25.000 Ft-tól

 A pontos árak meghatározásához,  telefonos vagy email-es egyeztetés szükséges, után tudjuk a pontos árat megmondani.

A rovarirtás árak tájékoztató jellegűek, pontos árat további egyeztetés után tudunk adni. Az árak irányadó nettó árak.

Kérje ingyenes árajánlatunkat, és akár még aznap pontos árat kaphat a kártevőirtás szolgáltatásunkról.

Bizonyos esetekben ingyenes helyszíni felmérést végzünk, a pontos összeg meghatározása miatt.

Mitől függ az ár?

A rovarirtás ára az alábbiaktól függ

Mit tartalmaz az ár?

A rovarirtás ára minden esetben az alábbiakat tartalmazza

Rattler Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Az ágyi poloskairtás folyamata

ágyi poloskák a matracon

Diszkréció

Minden esetben bizalmasan kezeljük a fertőzöttséget. Feliratmentes, fehér autóval jelenünk meg, eszközeinket is letakarva, feltünés nélkül visszük a helyszínre.  A munka maximális diszkrécióval, tiszta és hatékony módon történik.

Ennél a kártevőnél sajnos nem áll módunkban garanciát válllani!

Azonban ha már megtörtént a baj!

Az ágyi poloskák gyors szaporodása miatt kiirtásuk halogatása nem célszerű, mert idővel nehezebb és költségesebb folyamatot jelent. Cselekedjen azonnal!

Ha a kártevők kellemetlenkednek Önnél, a rovarirtó Rattler Kft. jön, az ágyi poloskák mennek.

Hívjon most! 06-70/318-9108

az ágyi poloska kinézete
ágyi poloska az ágyban

Guti Tamás szakértő blogja

Az ágyi poloska csípése hogy néz ki?

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogy mi az ágyi poloska jelenlétére utaló 4 jel, amire figyelnünk kell.

Ezzel segítjük Önöket abban, meggyőződjenek arról, hogy valóban ágyipoloskával állnak szemben

Hogyan kezeljük az ágyi poloska csípés tüneteit?

Bemutatunk néhány képet, amelyen az ágyibogár csípése és azok petéi is jól láthatóak.

Megosztunk néhány általános tudnivalót az ágyibogarakról, ami segíthet a korai felismerésükben.

 

Hogyan oldjuk meg a vállalkozók, intézmények problémáját?

Cégek esetében, hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

1. Kártevő bejelentése

A kártevő bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot.

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Megbeszélik a probléma részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk adni egy pontos árat.

3. Megtörténik az irtás

Kártevőirtó szakértóink kimennek a helyszínre és elvégzik az irtást. Amennyiben szükséges egyeztetnek egy következő időpontot. 100%-os siker érdekében.

Ha ágyi poloskairtásra van szüksége, akkor hívja szakértő csapatunkat!

Megbízható, diszkrét gyors szolgáltatás a Rattler Kártevőirtó szakvállalattól

Poloskairtás szakszerűen! Budapest kerületeiben a poloska írtás kiszállási költség nélkül történik. Budapest összes kerületében (I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX.,X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII. kerület), rövid határidővel, hatékonyan történik. Az Ön által üzemeltett intézményben , szállodában, szállásadó helyen találkozott ágyi poloskával, kérje az ágyi poloska írtás szolgáltatásunkat! A folyamat biztonságosan megy végbe, amennyiben minket hív.

ágyi poloskaírtás házilag