Fertőtlenítés szakemberek által

Egészségügyi Szolgáltató Kft. minőségünkben rendelkezünk Eü.-i Gázmesteri, Kártevőirtó és Fertőtlenítő (OKJ) végzettségekkel, melyek garantálják a szakszerű munkavégzést a fertőtlenítés területén. 

Az általunk jelenleg felhasznált fertőtlenítő szerek professzionális felhasználásra készültek, Magyarországon engedélyezettek, mind általános fertőtlenítésre, mind a humán egészségügy (kórházak, műtők) területére. Mind a két fertőtlenítőszer VIRUCID, baktericid, fungicid tulajdonságokkal rendelkezik.

fertotlenites irodakban

Fertőtlenítési módszerek

Fertőtlenítés permetezéssel, erre a linkre kattintva további információt talál a fertőtlenítési módszereinkről!

Permetezéssel, áttörléssel és ködképzéssel végezzük. Lepermetezzük a padozatot, az ajtókat, asztalokat, de különös tekintettel vagyunk azokra a területekre, amiket kézzel gyakran érinthetnek. Villanykapcsolók, kilincsek, szekrények + szekrénygombok, korlát, lift gomb, csaptelepek, wc ülőke, kézmosók, székek, stb.

Áttörléssel a klaviatúrák, egerek, nyomtatók, vizes automaták és egyéb érzékenyebb felületek vannak lefertőtlenítve.

Az eljárás során sem a bútorok, sem a növényzet, sem a falazatok felületén semmilyen kárt nem tesznek a felhasznált fertőtlenítőszerek.

Tartós a fertőtlenítő hatás?

Mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmüket erre a kérdésre, több furcsa és megkérdőjelezhető hirdetést találni az interneten. A fertőtlenítés a múltra és a jelenre szól, sohasem a „jövőbe” fertőtlenítünk. Nem tudunk olyan fertőtlenítő szerről, amely bevizsgáltan, engedélyezetten bármilyen tartós hatást biztosítana a felületeken, ha ez így lenne, nem lenne napi takarítás/fertőtlenítés a műtőkben, egészségügyi intézményekben. Éppen ezért az elvégzett fertőtlenítésnek nincs tartós hatása.

Fertőtlenítés ára

Minden esetben egyedi ajánlatot adunk, keressen bennünket telefonon, vagy kérjen ajánlatot itt.

[responsive][/responsive]

 

Covid 19 – Hasznos olvasnivalók

Koronavírus tájékoztatók : https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztatok

Kapcsolódó tartalom, ami érdekelheti Önt!

Fertőtlenítés permetezéssel